Tirsdag 23. april 2024 kl 19-21

Lyngby Idrætsby, Mødelokale 1
Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby

PRIS kr. 185,- Tilmeld dig via følgende link: Otte afkroge i Japan  

Lidt om baggrunden:

Takachiho-kløften

De senere år er Japan blevet et populært rejsemål for danskere. De fleste japanrejsende vælger ruten Tokyo-Kyoto-Hiroshima for at se de mest kendte seværdigheder. Men Japan har meget, meget mere at byde på. F.eks. en enestående natur, som du risikerer at gå glip af ved kun at rejse langs denne rute.

Til dette foredrag har jeg derfor sammensat en helt særlig menu, hvor jeg dykker ned i otte afkroge i Japan, som sjældent besøges af udenlandske turister. Jeg forventer ikke, at du skal besøge dem alle på en og samme rejse, men måske kan du her finde inspiration til at bevæge dig væk fra alfarvej. For at give dig yderligere blod på tanden vil jeg også fortælle om den bagvedliggende historie og kultur.

Indgangen til dødsriget på ”Skrækkens Bjerg”

Jeg glæder mig til at se dig i Lyngby!